Horká čokoláda
2. fáza
suroviny:
2dcl mlieka, 1 kocka horkej čokolády, 1čL škrobu
postup:
mlieko si zohrejeme, pridáme čokoládu a postupne pridáme škrob, zriedený s troškou mlieka (aby sa nám nespravili hrudky)....miešame do jemného zhustnutia (nechceme to mať moc husté) .... podávame teplé
čokoládky sú len ozdoba :-)
Biela čokoláda
2. fáza
suroviny:
2dcl mlieka, 1čL sušeného mlieka, 1čL škrobu, škorica, štipka vanilky
postup:
mlieko zohrejeme, pridáme v troške mlieka rozriedený škrob a sušené mlieko a chvíľku miešame do zhustnutia...pridáme škoricu a vanilku ...môžete pridať aj sladidlo
čokoládky sú len ozdoba
krásne mlsanie
Horúca čokoláda
25.02.2013 15:55:05
horká, biela
Komentáre