Recepty

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Jogurtová zmrzlina

jahodová, grécky jogurt, bolerová, rebarborová
opäť základný recept a podľa neho sa môžu vytvoriť 1000 variant a chutí

Jahodová zmrzlina

2. fáza

suroviny:

grécky nízkotučný jogurt, sladidlo, aké používate, jahodová esencia, pridala som červené farbivo, iba pre farebný efekt

postup:

všetky suroviny na túto zmrzlinu poriadne premiešame a naplníme do nádob, ktoré sme si pripravili ( ja som použila silikónové formičky na mafiny) vložíme do mrazničky a necháme pár hodín zamraziť




Grécky jogurt

1. fáza

suroviny:

grécky jogurt, kľudne do neho môžete primiešať bolero, esencie, sirup bez cukru, rozmixované goji atď.....

postup:


kúpite a dáte zamraziť :-)





Jogurtová zmrzlina s bolerom


2. fáza

suroviny:

grécky jogurt, bolero šumienka

postup:


do jogurtu zamiešate bolero a dáte zamraziť :-) ja som použila multivitamínové a čučoriedkové



Jogurtovo-rebarborová zmrzlina

2. fáza

suroviny:


rebarbora, nízkotučný biely jogurt, sladidlo, aké používate, pár kvapiek citróna, esencia jahodová

postup na výrobu džemu:

http://janakozmalova.blog.sk/detail-dzemy.html?a=08996e61ede7e3846099322e2cbe21f4

postup na výrobu zmrzliny:


vychladnutý džem zamiešame spolu s jogurtom, esenciou a pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy....poriadne premiešame a dáme zamraziť



dobrú chuť

dukanovské zmrzliny | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014