Králik na šampiňónoch
2. fáza
suroviny:
2ks králičieho stehna, štipka soli, 6ks šampiňónov, troška rasce, štipku mletej červenej sladkej papriky, mleté čierne korenie, 1 cibuľa, troška vody, olivový olej
postup:
1, cibuľu si nakrájame na menšie kocky a na troške olivového oleja cibuľu opečieme, pridáme červenú mletú papriku..........králičie stehná vykostíme, pokrájame na menšie časti, osolíme a pridáme do opečenej cibule
2, králika podlejeme vodou, pridáme rascu, mleté čierne korenie a dusíme pokiaľ nie je mäso mäkké...šampiňóny nakrájame na plátky a pridáme do uduseného králika
3, poriadne dochutíme a podávame s chlebovými plackami, haluškami, alebo chlebíkom
rada: šťavu som nezahusťovala, lebo ak pridáte viac cibule a necháte dostatočne vypariť vodu je to dosť husté a ušetríte tolerovanú potravinu
dobrú chuť
Králik na šampiňónoch
01.02.2013 00:01:50
aj iné huby môžete dať
Komentáre