Recepty

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pečené rajčiny

rýchle a jednoduché
Pečené rajčiny

2. fáza

suroviny:

cherry paradajky, listy bazalky, cesnak, soľ



postup:

1, paradajky poumývame a vidličkou poprepichujeme na viacerých miestach a vkladáme do zavaraninového pohára ....postupne pridávame celé lístky bazalky a celé strúčiky cesnaku .....troška osolíme........nedolievame vodou!!!!!!!!! paradajky si pustia plno vody na to pozor!!!!!



2, naplnené poháre poukladáme na plech a vložíme do vyhriatej rúry, ktorú máme rozpálenú na 180°C a necháme to tam aj 30min. pokiaľ paradajky nepustia šťavu až po vrch ......potom poháre opatrne pozatvárame (pozor všetko je veľmi horúce !!!!!!)  a otočíme dnom nahor ...necháme vychladnúť..



využitie: používam to ako prílohu k mäsovým pokrmom, ale kľudne aj do gulášov, alebo do polievok dať



nech sa vydaria

zaváraniny | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014