Pikantná treska s cibuľou
1. fáza bez cibule
suroviny:
filet z tresky, chilli korenie, cibuľa, troška vývaru, soľ, citrónová šťava, olivový olej
postup:
1, tresku si nasolíme, okoreníme .......do hlbokého taniera (vhodného do mikrovlnky) si vylejeme 3PL vývaru a položíme doň kúsky nasolenej a okorenenej tresky........tresku pokvapkáme olivovým olejom
rada: vývaru nesmie byť moc, treska nesmie v tom plávať!
2, cibuľu si nakrájame na pásiky a priložíme k treske .....vložíme do mikrovlnky a vlníme 2minúty
typ: rybu pokvapkajte citrónovou šťavou, bude to mať šmrnc
Treska na paradajkách
2. fáza
suroviny:
filet z tresky, olivový olej, trošička syru, soľ, paradajky, čerstvú bazalku, cesnak
postup:
1, rybu si osolíme, pokvapkáme olivovým olejom a vložíme na vhodný tanier do mikrovlnky....... pridáme pokrájané paradajky, roztlačený cesnak a posypeme syrom .........vložíme do mikrovlnky a vlníme 2minúty ....pri podávaní posekajte čerstvú bazalku a posypeme pripravenú rybu
dobrú chuť
Ryby v mikrovlnke
13.02.2015 12:09:38
pikantná treska, treska na paradajkách
Komentáre