Recepty

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Výroba salka

no skoro ako salko
2. fáza

suroviny:


2PL sušeného mlieka, 2dcl nízkotučného mlieka, 2čL sladidla, aké používate (ja som použila sladidlo, čo sa podobá štruktúrovo cukru), 1PL vody,

postup:

1, cukor s vodou nalejeme do hrnca, ktorý ma hrubé dno a varíme pokiaľ sa nám voda nevyparí.........sušené mlieko nasypeme do pohára, prilejeme mlieko a poriadne premiešame metličkou.......nalejeme do hrnca a varíme do zhustnutia

  

2, ak budete liať mlieko, dávajte pozor nech vám to nevyvrie ..... treba kontrolovať konzistenciu, ak to chcete mať ako tekutú prísadu, treba to odstaviť skôr ... ak chcete mať konzistenciu hustejšiu, stačí to tam mať na ohni dlhšie

rada
: sladidla dajte aj menej (je to strašne sladké, pri takom množstve sladidla)




Čokoládové salko

3. fáza 


ten istý postup, len sa pridá kakao



sladké pokušenie

výroba potravín | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014