Recepty

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vysmážaný syr

ako pravý syr
2. fáza

suroviny na syr:

100g syru light, 150g kuracej šunky, 4vajíčka, troška oleja na potrenie nádob a strúhanky na vysypanie nádob na pečenie.

postup:

syr nastrúhame na jemno a šunku nakrájame na menšie kúsky......nádoby na pečenie vymastíme olejom a vysypeme strúhankou...........na dno vymatenej zapekacej nádoby vložíme nastrúhaný syr, pokrájanú šunku a rozklepneme jedno vajíčko do každej nádoby a znova pridáme syr, šunku ..........ukončíme to nastrúhaným syrom. Nádoby vložíme do vyššieho plechu a pridáme toľko vriacej vody, aby sme nádoby mali ponorené aspoň do polovice.Vložíme do rúry a pečieme asi 20min. pri 200stupňoch.... treba to kontrolovať a piecť do zlatista

rada: ja používam tento syr a kupujem ho v hypernove zatiaľ najlepší light syr čo som jedla



typ: ak nemáte keramické zapekacie nádoby použite keramické šálky

suroviny na červené zemiaky :


polovičku tekvice hokkaido, 1 menšia cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, petržlenová vňať.

postup:  

na troške vody sparíme cibuľu, pridáme mletú červenú papriku, pomiešame a pridáme na kocky nakrájanú tekvicu...... podlejeme vodou a varíme pokiaľ sa voda nevyparí a tekvica nieje dostatočne uvarená. Osolíme a podľa chuti pridáme čierne mleté korenie a na jemno nakrájanú petržlenovú vňať. Dávame pozor, aby sa nám tekvica moc nerozvarila, lebo by sme spravili rozmaganú tekvicu :-)



dobrú chuť

recepty zeleninové | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014