Recepty

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zelenina po čínsky

na cestoviny
2. fáza

suroviny:

kuracie prsia, mrazená čínska zmes, ( bambusové výhonky, mrkva, por ....atď), hríby sušené, škrob na zahustenie, cibuľa, sójová omáčka, vegeta, troška kari korenia nie veľa, shirataki cestoviny

postup:


na vode si sparíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme do nej na kocky nakrájané kuracie prsia a pridáme ostatné suroviny, ako sú hríby, mrazená zelenina, koreniny a varíme pokiaľ sa voda nevyparí........po vyparení vody zahustíme škrobom zmiešaný v troche vody, aby sa nám nespravili hrčky .....dáme na shirataki cestoviny a podávame ..........môžete dať aj troška chilli papričiek  ak máte radi troška pikantné :-)

rada
: shirataki cestoviny treba poriadne opláchnuť a najlepšie dať do zeleninovej zmesi.....ak sa to varí spolu prevezmú chuť omáčky a bude to chutnejšie :-)



dobrú chuť

omáčky na cestoviny | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014