Recepty

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moja kniha

niečo o nej

V mojej knihe nájdete plno skvelých receptov, krásne fotky, stručný popis a rady ako na to . Recepty nie sú, len z tohoto blogu, ale aj plno nových a zaujímavých receptov čo som vytvorila, pretvorila, zdokonalila, vymyslela počas držania Dukanovej diéty. Ale musím napísať, že vymýšľanie receptov neskončilo po ukončení DD, ale aj po nej, pretože spôsob ako pripravujete každodenný obed či večeru, vám ostane už na celý život. Pri tejto diéte si vlastne uvedomujete, ako málo ste do svojho jedálnička zaraďovali zeleninu, ryby, mäso s malým obsahom tuku a ako ste nestačili kupovať olej pri bežnom varení. Dukanová diéta ma naučila čítať etikety, čo akýkoľvek výrobok obsahuje, z čoho sa skladá, z čoho je vyrobený a aký bordel sme dobrovoľne do seba dávali, ale najhoršie je na tom, že aj svojej rodine :-( Nikdy som si pri kúpe šunky nepozrela koľko% mäsa má a teraz? vždy sa zhrozím keď tam vidím 40% mäsa a viem, že sa dá zohnať kvalitná šunka z 90% mäsa. Viem, že je drahšia a viem že každý si povie, ja si to nemôžem dovoliť, ale ani ja, tak som zvolila cestu kúpim menej, raz za čas za viac peňazí a nebudem do seba dávať odpad, ktorý sa mi môže podpísať na mojom zdravotnom stave.
Kniha by vám mala pomôcť začať nový spôsob stravovania,  pomôcť pri varení, pomôcť pri inšpirácii a hlavne pri redukovaní svojej váhy a dúfam, že sa mi to podarí, lebo o to mi išlo pomáhať :-)


 








Pár fotiek jedál z knihy


    

     


 




Internetové obchody kde sa dá kniha zakúpiť

Gorila


http://www.gorila.sk/product/456624

ABCknihy

http://www.abcknihy.sk/Kniha/navarme-si-chudnutie-2153312


Evita pres

http://www.evitastore.sk/produkt/navarme-si-chudnutie


Martinus

http://www.martinus.sk/?uItem=156700



A moja kniha | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014