Recepty

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Klobása

z hovädzieho a kuracieho mäsa
Klobásky

1. fáza

suroviny:

300g hovädzieho predného mäsa, 600g kuracieho mäsa, 6strúčikov cesnaku, 3g mletej červenej papriky, štipku mletej údenej papriky, štipku mletej štipľavej papriky, 4g mletého čierneho korenia, 1čL sladidla, troška rasce

ešte budeme potrebovať:

hovädzie, alebo bravčové črevá

postup:


1, kuracie a hovädzie mäso si rozdelíme na polovičku..........polovičku kuracieho a hovädzieho mäsa zomelieme na mlynčeku a druhú polovicu nakrájame na menšie kúsky

   

2, pomleté a pokrájané mäso pomiešame spolu a pridáme všetky ostatné suroviny.....takto spracované mäso odložíme na 10hodín do chladničky a sem tam premiešame

   

3, črevá rozbalíme, zalejeme studenou vodou a necháme asi tak 30 minút odpočívať (v tej vode).... na mlynček nastavíme pomôcku na klobásky, navlečieme črevá a mäso vložíme do mlynčeka a môžeme plniť (ide to veľmi ľahko a jednoducho nebojte sa toho)



4, takto naplnené klobásky vyúdime, dáme na gril, alebo zamrazíme a potom na troške vode upečieme v rúre

špeciality | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014