2. fáza
suroviny:
2PL OO (ovsených otrúb), 2PL sušeného mlieka, 2čL kakaa, sladidlo aké používate ja som dala 1PL xylitolu, 2PL práškového proteínu, 1PlL sušeného bielka, 1PL sirupu ovocného osladený so stéviou, 2PL vody a kľudne môžete pridať hoc akú arómu
postup:
1, všetky suché suroviny zamiešame a pridáme do nich ostatné tekuté ingrediencie a poriadne premiešame .......necháme odložené, aby nám cesto trošku stuhlo a uschlo....... asi takých 10min. potom s dlaňami rozdrobíme na drobno, aby sa nám to podobalo na cereálie
2, cesto rozmrvíme na plech vyloženým papierom a dáme piecť na 15min. pri 150°C ..treba to kontrolovať, aby vám to nezhorelo
3, po upečení necháme vychladnúť .........ja som pár kúskov poliala 86% čokoládou, lebo mi ostala pri inom recepte a bolo to výborné
4, môžeme podávať s jogurtom, alebo s acidkom bolo to famózne
rada: skladujte na suchom mieste vydržia aj mesiac, dlhšie už sa môže stať, že splesnivejú tak treba to kontrolovať
suroviny:
2PL OO (ovsených otrúb), 2PL sušeného mlieka, 2čL kakaa, sladidlo aké používate ja som dala 1PL xylitolu, 2PL práškového proteínu, 1PlL sušeného bielka, 1PL sirupu ovocného osladený so stéviou, 2PL vody a kľudne môžete pridať hoc akú arómu
postup:
1, všetky suché suroviny zamiešame a pridáme do nich ostatné tekuté ingrediencie a poriadne premiešame .......necháme odložené, aby nám cesto trošku stuhlo a uschlo....... asi takých 10min. potom s dlaňami rozdrobíme na drobno, aby sa nám to podobalo na cereálie
2, cesto rozmrvíme na plech vyloženým papierom a dáme piecť na 15min. pri 150°C ..treba to kontrolovať, aby vám to nezhorelo
3, po upečení necháme vychladnúť .........ja som pár kúskov poliala 86% čokoládou, lebo mi ostala pri inom recepte a bolo to výborné
4, môžeme podávať s jogurtom, alebo s acidkom bolo to famózne
rada: skladujte na suchom mieste vydržia aj mesiac, dlhšie už sa môže stať, že splesnivejú tak treba to kontrolovať
dobrú chuť
Komentáre
Zdravé jídlo