2. fáza
suroviny:
karfiol, 1 bielko, mozzarella light, soľ, mleté čierne korenie, rozmarín
postup:
1, karfiol si nastrúhame na strúhadle (na tom najväčšom)....vložíme do zapekacej misky a pečieme 20minút v rúre pri 180°C
2, takto upečený karfiol necháme vychladnúť..........po vychladnutí vložíme do plátna, alebo plienky a vytlačíme z neho prebytočnú tekutinu
3, ak sme karfiol zbavili tekutiny, vložíme do misky a primiešame ostatné suroviny.....na plech si položíme papier na pečenie a zmes rovnomerne rozostrieme po plechu
4, ešte surové cesto som pokrájala na tyčinky ......hrúbka cesta na tyčinky, by mala byť tak pol centimetra
5, pečieme pri 220°C asi takých 15 minút
dobrú chuť
Karfiólové tyčinky
11.03.2013 16:37:13
veľmi chutné
Komentáre