Recepty

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Výroba domáceho tvarohu

perfektné
Domáci tvaroh

1. fáza

suroviny:

1L mlieka, 1/2 acidofilného mlieka, štipka soli, 1čL octu

postup:

1, mlieko, acidko, soľ vylejeme do hrnca a privedieme do varu.......odstavíme z ohňa a pridáme ocot

  

2, mlieko sa začne zrážať a vytvorí sa srvátka ...po takých 15 minútach precedíme cez plienku a necháme niekoľko hodín odkvapkať....skladujeme v chladničke pár dní

  

3, používame všade kde ide tvaroh :-)



dobrú chuť

výroba potravín | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014