Recepty

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kinder pingui

treba skúsiť
Kinder pingui

2. fáza

suroviny: 

2 vajíčka, 2PL OO, (ovsených otrúb), sladidlo aké používate, 2čL škrobu, 1čL PDP (prášok do pečiva), 2čl kakaa,  čokoládová aróma na pokvapkanie hotového korpusu + sladidlo a voda, čokoláda 86% medzi dve biele plnky (sladká vášeň nie veľa tenkú vrstvu, je to skôr len na ozdobu ..ak diétu dodržiavate striktne, treba to zaradiť do 3. fáze, alebo spraviť bez čokolády !!!!!!)

plnka:

250g tvarohu jemného, sladidlo aké používate, 3plátky želatíny dr.oetker (obrázok), sladká vášeň (obrázok)

  

postup:


1, 2 žĺtka vyšľaháme do peny so sladidlom...... pridáme ,OO,  škrob,  PDP, kakao.....vyšľaháme a zapracujeme  sneh z dvoch bielkov.

2, dáme na plech vyložený papierom (do dvoch 20cm štvorcových foriem),  keď dáte do menších bude to vyššie....pečieme asi tak 15min. podľa toho, aké to je vysoké (treba dávať pozor a kontrolovať si to)

3, po upečení a vychladnutí,  postriekame čokoládovou esenciou ,  ktorú sme si zriedili s troškou vody a sladidlom (cesto je potom vláčne a voňavé )

4,plnku si pripravíme následovne: tvaroh a sladidlo spolu zamiešame,  želatínu si pripravíme podľa návodu, jemne zahrejeme, nevaríme!!! pridáme troška plnky, premiešame a vlejeme do tvarohovej zmesi ......všetko dobre premiešame

5, na hotové a zvlhčené cesto, dáme polovicu plnky ...........vložíme do chladničky, aby plnka troška stuhla a mohla sa na ňu dať rozpustená horká čokoláda (tenký plát)...........po stuhnutí (asi tak 10min.) opatrne dáme druhú polovicu plnky a priložíme druhým čokoládovým plátom, znova vložíme do chladničky stuhnúť

   

treba už len vychladiť a hotovo podávame :-)

je fakt famózny


dukanovské sladkosti | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014