Pečené rajčiny
2. fáza
suroviny:
cherry paradajky, listy bazalky, cesnak, soľ
postup:
1, paradajky poumývame a vidličkou poprepichujeme na viacerých miestach a vkladáme do zavaraninového pohára ....postupne pridávame celé lístky bazalky a celé strúčiky cesnaku .....troška osolíme........nedolievame vodou!!!!!!!!! paradajky si pustia plno vody na to pozor!!!!!
2, naplnené poháre poukladáme na plech a vložíme do vyhriatej rúry, ktorú máme rozpálenú na 180°C a necháme to tam aj 30min. pokiaľ paradajky nepustia šťavu až po vrch ......potom poháre opatrne pozatvárame (pozor všetko je veľmi horúce !!!!!!) a otočíme dnom nahor ...necháme vychladnúť..
využitie: používam to ako prílohu k mäsovým pokrmom, ale kľudne aj do gulášov, alebo do polievok dať
nech sa vydaria
Pečené rajčiny
18.03.2013 11:55:03
rýchle a jednoduché
Komentáre