2. fáza
suroviny:
kuracie prsia, mrazená čínska zmes, ( bambusové výhonky, mrkva, por ....atď), hríby sušené, škrob na zahustenie, cibuľa, sójová omáčka, vegeta, troška kari korenia nie veľa, shirataki cestoviny
postup:
na vode si sparíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme do nej na kocky nakrájané kuracie prsia a pridáme ostatné suroviny, ako sú hríby, mrazená zelenina, koreniny a varíme pokiaľ sa voda nevyparí........po vyparení vody zahustíme škrobom zmiešaný v troche vody, aby sa nám nespravili hrčky .....dáme na shirataki cestoviny a podávame ..........môžete dať aj troška chilli papričiek ak máte radi troška pikantné :-)
rada: shirataki cestoviny treba poriadne opláchnuť a najlepšie dať do zeleninovej zmesi.....ak sa to varí spolu prevezmú chuť omáčky a bude to chutnejšie :-)
dobrú chuť
Zelenina po čínsky
02.02.2013 18:49:28
na cestoviny
Komentáre