2. fáza
suroviny:
2PL sušeného mlieka, 2dcl nízkotučného mlieka, 2čL sladidla, aké používate (ja som použila sladidlo, čo sa podobá štruktúrovo cukru), 1PL vody,
postup:
1, cukor s vodou nalejeme do hrnca, ktorý ma hrubé dno a varíme pokiaľ sa nám voda nevyparí.........sušené mlieko nasypeme do pohára, prilejeme mlieko a poriadne premiešame metličkou.......nalejeme do hrnca a varíme do zhustnutia
2, ak budete liať mlieko, dávajte pozor nech vám to nevyvrie ..... treba kontrolovať konzistenciu, ak to chcete mať ako tekutú prísadu, treba to odstaviť skôr ... ak chcete mať konzistenciu hustejšiu, stačí to tam mať na ohni dlhšie
rada: sladidla dajte aj menej (je to strašne sladké, pri takom množstve sladidla)
Čokoládové salko
3. fáza
ten istý postup, len sa pridá kakao
sladké pokušenie
Výroba salka
12.03.2013 02:09:27
no skoro ako salko
Komentáre