Recepty

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Horúca čokoláda

horká, biela
Horká čokoláda

2. fáza

suroviny:

2dcl mlieka, 1 kocka horkej čokolády, 1čL škrobu

postup:

mlieko si zohrejeme, pridáme čokoládu a postupne pridáme škrob, zriedený s troškou mlieka (aby sa nám nespravili hrudky)....miešame do jemného zhustnutia (nechceme to mať moc husté)   ....  podávame teplé   

čokoládky sú len ozdoba :-)



Biela čokoláda


2. fáza

suroviny:


2dcl mlieka, 1čL sušeného mlieka, 1čL škrobu, škorica, štipka vanilky

postup:

mlieko zohrejeme, pridáme v troške mlieka rozriedený škrob a sušené mlieko a chvíľku miešame do zhustnutia...pridáme škoricu a vanilku ...môžete pridať aj sladidlo

čokoládky sú len ozdoba



krásne mlsanie

dukanovské nápoje | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014