Recepty

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zapečený hod-dog

neskutočný nápad
neskutočný nápad od Taničky Turečekovej       
Hod-dog

2. fáza


suroviny:


cesto:1 hrudkovitý tvaroh, 6 PL ovsených otrúb, 3-4 vajíčka, 1 sušené droždie, 3PL psyllia, soľ, mleté čierne korenie + párka čo obsahuje najviac % mäsa

postup:

1, na mokrú fóliu roztrieme cesto , dáme surové párky a rolujeme ako roládu a šup do rúry,
pečieme 30 -35minút na 170°C .....treba to kontrolovať

upravený Hod-dog v menšej dávke


suroviny:

1PL hrudkovitého nízkotučného tvarohu, 2PL OO, 1 vajíčko, štipka sušeného droždia, 1PL psyllia, štipku soli, štipku mletého čierneho korenia , dve párky s najväčším obsahom mäsa

postup:

1, všetky suroviny zmiešame spolu

  

2, párku si rozkrojíme na polovicu a okolo nej naplácame hotovú zmes ...položíme na pripravený plech, vložíme do rúry a pečieme 20 minút pri 180°C (treba kontrolovať)



rada: žĺtko pridajte hneď do zmesi a bielko dávajte postupne, aby ste to nemali moc riedke



dobrú chuť

dukanovské raňajky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014