2. fáza
suroviny:
1PL sušeného mlieka, 1čL kakaa, troška nízkotučného mlieka, sladidlo, aké používate
postup:
všetky suroviny vymiešame a dáme zachladiť do chladničky.....po pridaní rôznych esencii si vytvoríte rôzne chute
Nutela s tvarohom
2. fáza
suroviny:
1PL sušeného mlieka, 1PL nízkotučného tvarohu, 1čL kakaa, troška nízkotučného mlieka, sladidlo, aké používate
postup:
všetky suroviny vymiešame a dáme zachladiť do chladničky.....po pridaní rôznych esencii si vytvoríte rôzne chute
Nutela s tvarohom troška inak
2. fáza
suroviny:
1PL nízkotučného hrudkovitého tvarohu, 2PL mlieka, 1čL kakaa
postup:
1, mlieko dáme do hrnčeka a zohrejeme, pridáme kakao a miešame pokiaľ sa suroviny nespoja.....
2, hrniec odstavíme z ohňa, pridáme tvaroh, zamiešame a podávame
rada: ak nepridáte do teplej zmesi tvaroh je to výborná čokoládová poleva
Tekutá čokoládová poleva
2. fáza
suroviny:
1čL kakaa, sladidlo, aké používate, 1PL čokoládového pudingu, 2dcl nízkotučného mlieka
postup:
všetky suroviny premiešame metličkou a pár minút povaríme vznikne nám taký tekutý puding, ktorý dáte vychladnúť a použijete na polevu múčnikov
Arašidová nutela
3. fáza
suroviny:
50g neslaných arašidov, sladidlo, aké používate, 1čL nízkotučného kakaa, 1PL nízkotučného sušeného mlieka, 1PL syrovátky, 3PL nízkotučného mlieka, orechová esencia
postup:
arašidy vložíme do mixéra a poriadne mixujeme, vytvoríme hladkú kašu do ktorej postupne pridávame ostatné ingrediencie .......všetko spolu mixujeme a dáme zachladiť do chladničky
Avokádová nutela
3. fáza
suroviny:
1 avokádo, 2čL nízkotučného kakaa, sladidlo, aké používate, vanilkový lusk,
postup:
dužinu zo zrelého avokáda vydlabeme, vložíme do vysokej nádoby, pridáme ostatné suroviny a tyčovým mixérom mixujeme na hladkú kašu
vylepšenie: môžete si ju vylepšiť pridaním orechov a pre 4. fázu použite aj banán
Komentáre