opäť základný recept a podľa neho sa môžu vytvoriť 1000 variant a chutí
Jahodová zmrzlina
2. fáza
suroviny:
grécky nízkotučný jogurt, sladidlo, aké používate, jahodová esencia, pridala som červené farbivo, iba pre farebný efekt
postup:
všetky suroviny na túto zmrzlinu poriadne premiešame a naplníme do nádob, ktoré sme si pripravili ( ja som použila silikónové formičky na mafiny) vložíme do mrazničky a necháme pár hodín zamraziť
Grécky jogurt
1. fáza
suroviny:
grécky jogurt, kľudne do neho môžete primiešať bolero, esencie, sirup bez cukru, rozmixované goji atď.....
postup:
kúpite a dáte zamraziť :-)
Jogurtová zmrzlina s bolerom
2. fáza
suroviny:
grécky jogurt, bolero šumienka
postup:
do jogurtu zamiešate bolero a dáte zamraziť :-) ja som použila multivitamínové a čučoriedkové
Jogurtovo-rebarborová zmrzlina
2. fáza
suroviny:
rebarbora, nízkotučný biely jogurt, sladidlo, aké používate, pár kvapiek citróna, esencia jahodová
postup na výrobu džemu:
http://janakozmalova.blog.sk/detail-dzemy.html?a=08996e61ede7e3846099322e2cbe21f4
postup na výrobu zmrzliny:
vychladnutý džem zamiešame spolu s jogurtom, esenciou a pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy....poriadne premiešame a dáme zamraziť
dobrú chuť
Jogurtová zmrzlina
23.01.2013 03:33:10
jahodová, grécky jogurt, bolerová, rebarborová
Komentáre